presentatiepresentatie.htmlpresentatie.htmlshapeimage_1_link_0
bestickeringbestickering.htmlbestickering.htmlshapeimage_2_link_0
bedrijfbedrijf.htmlbedrijf.htmlshapeimage_3_link_0
internetinternet.htmlinternet.htmlshapeimage_4_link_0
drukwerkdrukwerk.htmldrukwerk.htmlshapeimage_5_link_0
grafisch ontwerpgrafisch_ontwerp.htmlgrafisch_ontwerp.htmlshapeimage_6_link_0

home   I   contact

interactieve pdf’s


Interactieve pdf's vormen een goed compromis tussen een standaard pdf en een website.


De lezer kan navigeren via interne of externe links (die in de webbrowser van de lezer opengaan) aan de hand van een eenvoudige muisklik.


U kunt films en geluidclips aan een document toevoegen of koppelen aan streaming videobestanden op internet. Deze films en geluidsclips kunnen worden afgespeeld in het geëxporteerde PDF-bestand.


PDF-formulieren kunnen gewone PDF's met lege formuliervelden zijn of kunnen interactief zijn. Gewone PDF's zijn een handige manier om formulieren te publiceren die moeten worden afgedrukt, met de hand moeten worden ingevuld en fysiek moeten worden afgegeven, bijvoorbeeld via de post of per fax. Een interactief formulier kan op een computer worden ingevuld en kan via internet of een lokaal netwerk worden verzonden. Met behulp van de ingebouwde beveiligingsfuncties kan de vertrouwelijkheid van elektronisch verzonden gegevens worden gegarandeerd.


Interactieve formulieren vereenvoudigen het werk dat gebruikers moeten doen om de benodigde informatie te verschaffen. Elektronisch ingediende formulieren kunnen tijd besparen voor de ontvanger, omdat het mogelijk is om de gegevens van een groot aantal personen automatisch te verzamelen.

Als u al andere soorten formulieren gebruikt, kunt u er snel interactieve PDF-formulieren van maken: u kunt dat doen door papieren formulieren te scannen en u kunt elektronische formulieren in andere indelingen converteren naar interactieve PDF-formulieren.https://www.facebook.com/pages/Lauwers-Publiciteit/118978874792718
https://twitter.com/lauwerspubli
http://pinterest.com/lauwerspubli/
http://www.linkedin.com/company/lauwers-publiciteit?trk=company_logo